O nouă specie de companie s-a născut: CENTINIUM 

2016 aduce o premieră pe piaţa construcţiilor din România: lansarea Centinium, primul grup integrat din domeniu, sub deviza “Viziune Îndeplinită”. Centinium include 6 companii care oferă servicii specializate, de la dezvoltare la arhitectură şi design interior, de la distribuţie de materiale de cea mai bună calitate la construcţii, de la sisteme de faţade şi instalaţii complexe la tranzacţii imobiliare.

Grupul reuneşte nu mai puţin de şase echipe de top, care conlucrează în funcţie de cerinţele specifice fiecărui proiect: dezvoltatori cu fler şi experienţă, arhitecţi talentaţi şi pragmatici, distribuitori prompţi, constructori eficienţi, specialişti în faţade şi instalaţii şi agenţi imobiliari, buni cunoscători ai pieţei. Se bazează de asemenea pe experienţa vastă şi pe reputaţia redutabilă a două mari companii preluate sub umbrela sa: Development & Antrepriză Generală, devenită Centinium Construction şi Mobifin Construct Distribution devenită Centinium Distribution.

Centinium devine astfel primul grup de companii de construcţii românesc, capabil să ducă orice proiect din faza incipientă, de dezvoltare şi proiectare, până în cea finală, de vânzare sau închiriere. Şi nu oricum, ci cu maximum de eficienţă.
“Ce ne defineşte ca un grup integrat este capacitatea de a gestiona integral un proiect. Ce ne face unici este şi faptul că eficientizarea costurilor şi timpului, livrarea în termen şi în buget, sunt pentru noi litera de lege. Fără excepţii. Scopul nostru este ca atât noi, cât şi clienţii noştri, să putem spune la finalul fiecărui proiect: Viziune Îndeplinită.” afirmă Marius Cercel, CEO al grupului Centinium.

Companiile care alcătuiesc grupul Centinium sunt: Centinium Development, Centinium Architecture, Centinium Distribution, Centinium Construction, Centinium Building Systems şi Centinium Real Estate.